joi, 5 august 2010

Ardei umplut cu ton si branza feta

Vei invata cum sa gatesti ardei umplut cu ton si branza feta.
Ai nevoie de urmatoarele ingrediente :
1 ardei, 10 ml ulei de masline, 50 g branza feta, 50 g de ton in suc propriu
Se prepara astfel :
Se preincalzeste cuptorul la 210 grade C. Se taie ardeiul in patru si se pune la copt pe grila din cuptor, cu coaja in sus. Se lasa la copt pana cand coaja incepe sa se umfle. Se pune intr-o farfurie si se indeparteaza coaja si semintele. Se pune deoparte o lingura de branza feta, iar restul se pune intr-un vas cu tonul si putin ulei de masline. Se amesteca pentru a obtine o pasta cremoasa. Se pune aceasta pasta pe bucatile de ardei copt si se lasa sa se raceasca circa 30 de minute. Inainte de servire, se presara peste ardei restul de branza sfaramata si se stropeste cu ulei de masline. Se serveste rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu